ПОКАНА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР НА 7 ДЕКЕМВРИ
403735982_667966775531512_1425242846996725677_n
ПОКАНА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР НА 7 ДЕКЕМВРИ